Rijschool Leiderdorp

  http://www.autorijschool-followme.nl

Rijschool Leiden rijbewijs
Bel voor de gratis proefles 0715222953

Bel ons voor een gratis proefles

Je kunt bij ons 1 keer in de week rijden, maar ook meerdere keren per week. Wij hebben regelmatig een actie die ook voor jou betaalbaar is. Kies voor Autorijschool Follow Me! Want dan kies je voor kwaliteit tegen een gunstige prijs.Het bedrijf is gevestigd in Leiderdorp. De autorijschool voor een gratis proefles.Voor rijles op maat met als doel gedegen kennis van de verkeersregels en de theorie. Dan is een rijopleiding van verkeersopleiding Rijopleiding Follow me een goed startpunt. Twijfel niet en bel ons voor jouw rijbewijs. Kijk hier voor het actie pakket goedkope-rijlessen-tarieven/

 

De beste rijschool Leiderdorp

rijles in leiden
Rijles

Kwaliteit keuze uit rijbewijs B rijles pakketten

Rijschool Leiderdorp en Spoedrijbewijs Leiderdorp bieden de mogelijkheid om snel jouw rijbewijs te halen. Wij geven versnelde rijopleidingen. En bieden de mogelijkheid om binnen 10 weken praktijkexamen te doen. Voordat je kunt beginnen met deze rijopleiding, moet je wel al zijn geslaagd voor het theorie-examen. Wij bieden daarnaast nog meer. Kies uit één van onze voordelige rijles pakketten. Wij geven rijles van maandag tot zaterdagochtend. Bij afname van een lespakket is de proefles altijd gratis. Pak die kans. Autorijschool Follow Me verzorgt rijbewijs B opleidingen in de regio Leiderdorp. Ik, Eric van der Kleij, eigenaar van Autorijschool Follow Me, geef al vanaf 1996 met veel plezier autorijles in Leiderdorp en omstreken. Doordat wij een kleine rijschool zijn, kunnen wij de begeleiding op een persoonlijk niveau houden. De kandidaten ervaren dit als zeer prettig. Informatie op:  www.spoedrijbewijs.nl .

 

rijopleiding
weet jij alle verkeersborden

 

Ben je op zoek naar opfrislessen omdat je een tijd niet gereden hebt of wellicht bang geworden bent om te gaan rijden, dan kan je dat bij het aanmelden doorgeven. Wij kunnen dan een les programma op maat maken. Maar ook voor een testrit bij het CBR ben je bij ons aan het juiste adres.

rijbewijs halen
rijlessen

 

Voor rijlessen zijn bijna geen wachttijden. Dit houdt in dat je dezelfde week vaak nog kunt starten met lessen en altijd natuurlijk voor een goedkope prijs. Wil je snel je rijbewijs halen dan gaat dat bij Rijschool Spoedrijbewijs Leiderdorp volgens een vooraf afgesproken datum. Meld je dus bijtijds aan als je vlug je rijbewijs wilt halen.

rijlessen in leiden
Alles voor jouw opleiding

 

Start vandaag nog met je rijopleiding en bel of stuur een mail.

Wil jij rijlessen volgen in een gezellige sfeer om op een leuke manier naar je rijbewijs te rijden?

Eric van der Kleij, jouw rijinstructeur

rijopleiding
Eric van der Kleij

 

 

Eric 0622203651      Bedrijf 071-5222953

Of stuur een e-mail naar : rij-followme@ziggo.nl

kwaliteit
Een geslaagd idee

https://www.facebook.com/rijschoolinleiden/

 

Wij geven naast in  Leiderdorp ook les in Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Katwijk, Rijnsburg, Zoeterwoude.

 

Je vraagt een rijbewijs persoonlijk aan bij de gemeente Leiderdorp. Je rijbewijs ligt na 5 werkdagen voor je klaar. Het aanvragen en ophalen doet je zelf.

 

Wat kost het

  • Rijbewijs € 38,99.
  • Extra leges spoed aanvraag € 43,80.
  • Extra leges bij vermissing € 33,95

Per 1 januari 2016 worden de extra leges bij vermissing niet berekend wanneer het rijbewijs gestolen is, dit kan aangetoond worden door middel van een proces-verbaal van de politie.

Je kunt alleen met PIN betalen bij de gemeente.

Bel wel eerst je gemeente voor het maken van een afspraak

googleef664f5ff4943343.html

https://twitter.com

https://plus.google.com

Theme: Paraxis Lite. Built by: